Katharina Volckmer: AftalenOversat af Louise Ardenfelt RavnildOmslagsdesign: Cecilie SvanbergSats og tryk: Narayana PressVejl. Pris. 199,-96 sider

I en fabulerende monolog, der er lige så bidsk morsom, som den er grænseoverskridende, gør en ung kvinde op med alt det, der har formet hendes hidtidige eksistens. Alt imens en vis dr. Seligman gør sig klar til at operere hende, betror hun sig til ham om sit liv og om sit forhold til maleren K. Seksuelle fantasier om Hitler, opgør med tysk mad- og kropskultur og en særlig japansk sexrobot er bare nogle af emnerne i fortællerens ustoppelige talestrøm.

I spændingsfeltet mellem kulturel og seksuel identitet på den ene side og den fysiske krop på den anden udfordrer romanen vores forestillinger om, hvad der ligger fast fra naturens hånd, og hvad vi faktisk selv kan ændre på.

Katharina Volckmer er født 1987 i Tyskland og bosiddende i London, hvor hun arbejder på et litterært agentur. Aftalen, oprindeligt udgivet i 2020, er hendes debutroman. Den er oversat til 16 sprog og opsat som teaterstykke i flere lande.